Κορυφαία ποιότητα

Kuzina. Τα υλικά και τα μυστικά της επιτυχίας μας!

Στην Kuzina τα μυστικά μας είναι τα υλικά μας. Αλλά όχι μόνο αυτό! Είναι η τέχνη μας, είναι … η εμμονή μας για τελειότητα σε αυτό που κάνουμε και πάνω απ’ όλα να δημιουργούμε γευστικές επιλογές αξεπέραστης ποιότητας που με περηφάνια και αγάπη θα προσφέραμε στον καθένα, και πρώτα απ’ολα στα παιδιά μας!

Πέρα από το μυστικό χαρμάνι της ζύμης μας –που δεν το μοιραζόμαστε με κανέναν, μοιραζόμαστε με χαρά τα απλά αλλά ουσιαστικά μυστικά μας με όλους τους φίλους μας:

Φρέσκια Ζύμη κάθε μέρα! Η ζύμη που φτιάχνουμε έχει διάρκεια ζωής μία μόνο μερικές ώρες είτε καταναλωθεί είτε όχι. Στο τέλος της ημέρας δηλαδή  ό,τι περισσεύει από το αρχικό μίγμα της ζύμη μας, πάει χωρίς πολλές περιστροφές στα σκουπίδια. Και όχι στην ανακύκλωση…

Φρέσκα επώνυμα υλικά. Στην Kuzina δεν πιστεύουμε ότι μπορείς να δημιουργήσεις πραγματικά προτάσεις αν τα υλικά σου δεν είναι τα καλύτερα. Γι’ αυτό «ψαχνόμαστε» κάθε μέρα, μόνο για τις πρώτες ύλες μας. Τα αλλαντικά, τα τυριά που χρησιμοποιούμε τα λαχανικά και όλα όσα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο και το μαγείρεμα, είναι αγνά, επώνυμα, πιστοποιημένα και πληρούν τα πιο αυστηρά ποιοτικά και γευστικά κριτήρια: Τα δικά μας κριτήρια! Δείτε μερικούς από τους προμηθευτές μας:

tria-delta-logo
hermes-harisiadis-logo
nanou-logo
galletto-logo
arta-logo
kallergis-logo
gkrekas-logo
myloi-krhths-logo
logo-miliarakis
biogeo-logo
logo-hellenic
lougiakis-logo
drosina-logo
leader-logo
koroni-logo
daskalakis-logo
creta-farms-logo
BazaarLogo

Αποκλειστική χρήση ελαιόλαδου. Είτε πρόκειται για πίτσα είτε για συνοδευτικά πιάτα είτε σαλάτα, οπουδήποτε και αν χρειάζεται λάδι, η επιλογή μας είναι αποκλειστικά παρθένο ελαιόλαδο. Επιπλέον, στα τηγάνια και τις φριτέζες μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά καλαμποκέλαιο, ένα ευγενές λάδι για το οποίο υπάρχει κοινή παραδοχή  ότι είναι το πλέον κατάλληλο και υγιεινό για κάθε είδους τηγάνισμα.

Όλα της Ώρας! Στην Kuzina λατρεύουμε να μας πιάνετε απροετοίμαστους! Γι αυτό και εδώ η παρασκευή κάθε παραγγελίας ξεκινά ακριβώς τη στιγμή που τη δίνετε. Κανένα είδος ορεκτικών, ζυμαρικών ή πίτσας δεν είναι προπαρασκευασμένο. Όλα είναι της ώρας για να φτάσουν πάντα φρεσκομαγειρεμένα και φρεσκοψημένα μπροστά σας. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τις σαλάτες μας, οι οποίες κόβονται τη στιγμή που τη ζητάτε έτσι ώστε να μη χαθούν τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους. Και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε  οποιοδήποτε υλικό από τις σαλάτες του καταλόγου μας ή να δημιουργήσετε μία από την αρχή με υλικά που εσείς επιθυμείτε.

Καθαριότητα. Στην Kuzina δεν καθαρίζουμε εύκολα με την καθαριότητα. Είναι μία από τις εμμονές μας! Σε κάθε σημείο της Kuzina, από την κουζίνα και τη σάλα μέχρι το χώρο υποδοχής και τα οχήματα του delivery προσέχουμε να είναι όλα πεντακάθαρα και να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας. Γιατί ξέρουμε πως μόνο έτσι θα εξασφαλίσουμε όχι μόνο την καλύτερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων μας αλλά πάνω απ’ όλα την υγεία των πελατών μας. Μάλιστα κάθε μήνα η NOVA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ μία από τις κορυφαίες απολυμαντικές εταιρίες της Κρήτης, αναλαμβάνει την απολύμανση των χώρων μας.

Σεβασμός σε κάθε γούστο. Η δυνατότητα να απολαύσει ο κάθε πελάτης την πίτσα που θέλει με τα υλικά και τη ζύμη που προτιμά είναι για μας μία διαρκής πρόκληση. Γι’ αυτό έχουμε εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις για να μπορούμε να εκτελούμε ΟΛΕΣ τις παραγγελίες που μας δίνονται όσο ιδιαίτερες και απαιτητικές είναι αυτές. Έτσι, προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία προτάσεων και υλικών καθώς και τη δυνατότητα να δημιουργήσει ο καθένας την πίτσα που πραγματικά κάνει κέφι, όσο απλή, ιδιαίτερη ή πολύπλοκη είναι αυτή!

alphabank-cards-logos

Copyright © 2023 e-kuzina

Built by Codefactory - Powered by Remenu.